Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

[Δελτίο Τύπου] Εκδηλώσεις Grand Opening @ Aquarellastudio




Αθήνα 3 Οκτωβρίου 2016
Σχολή Aquarellastudio
Σμύρνης 26, Αιγάλεω 12242
2105908004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η σχολή Aquarellastudio, καλωσορίζει έντονα τη νέα σχολική χρονιά με δύο εκδηλώσεις τύπου grand opening party. Οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, στο χώρο της σχολής Aquarellastudio επί της οδού Σμύρνης στον αριθμό 26, στο Αιγάλεω.
Η πρώτη εκδήλωση
θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου στο χώρο της σχολής και θα έχει θέμα : “Ελάτε να ζωγραφίσετε την Aquarella”. Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση είναι ευπρόσδεκτοι να ζωγραφίσουν τους τοίχους και το πάτωμα που θα είναι ντυμένα με ειδικό χαρτί, εκτονώνοντας έτσι τη δημιουργικότητά τους και το ταλέντο τους. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται η εκδήλωση είναι παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω μαζί με τους γονείς τους. Την εκδήλωση συντονίζει η καλλιτεχνική διευθύντρια της σχολής Νίκη Ζαχαρή.
Ταυτόχρονα από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη εκδήλωση με τίτλο : “Σκιτσομαχίες – Civil War Opening Party”, στην οποία θα συμμετάσχει το τμήμα comics της σχολής και ο καθηγητής του Γιάννης Αντωνόπουλος και η ομάδα του. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια σκιτσομαχία μέχρι τελικής πτώσης για να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά!
Η σχολή Aquarella, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εκδήλωσης θα μετατραπεί σε πεδίο "μάχης", όπου χάρτινοι ήρωες κάθε γούστου θα ζωντανέψουν και θα πέσουν μαχόμενοι, σε μια πρωτότυπη καλλιτεχνική δραστηριότητα. Οι μαθητές και οι μαθήτριες των νέων μας τμημάτων Comics θα αναλάβουν την διεξαγωγή της μάχης με μοναδικά όπλα τους μαρκαδόρους και τη φαντασία τους, ενώ μουσική επένδυση από αγαπημένες μας ταινίες θα μας ταξιδεύει σε κόσμους υπερηρωικής δράσης. Οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να φορέσουν πρόχειρα ρούχα και να έρθουν εξοπλισμένοι με ανεξίτιλους μαρκαδόρους (κατά προτίμηση μαύρους με πλακέ μύτη, αλλά και οποιαδήποτε άλλα χρώματα της αρεσκείας τους).
Επίσης οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις χωρίς να χρειαστεί να λάβουν μέρος στις δραστηριότητες, σε περίπτωση που δεν επιθυμούν. Εντός του χώρου θα λειτουργεί η γραμματεία της σχολής για πληροφορίες και εγγραφές. Ακόμη θα παρευρίσκεται και φωτογράφος από το feelfamous.gr για να καλύψει τις εκδηλώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2105908004 καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 21:00 ή να επικοινωνούν μέσω email στη διεύθυνση : info@aquarellastudio.gr

Σας περιμένουμε όλους!!

Για λογαριασμό της κυρίας Νίκης Ζαχαρή
Καλλιτεχνικής διευθύντριας της σχολής Aquarellastudio

Σύνταξη δελτίου τύπου
Χρήστος – Παναγιώτης Μπαλατσούρας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρώτο Τεύχος AquaComics με δημιουργίες μαθητών της Σχολής Aquarella

Το πρώτο συλλογικό τεύχος των μαθητών/μαθητριών των τμημάτων Comics του Εργαστηρίου Δημιουργικής Ζωγραφικής AQUARELLA (Σμύρνης 26, Αιγάλεω). Δεκατέσσερις ιστορίες από ισάριθμους νεαρούς εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες ηλικίας 7 έως 17 ετών. Ιστορίες πρωτόλειες αλλά και πιο σύνθετες, με διαφορετικές θεματικές και τεχνοτροπικές επιρροές, με κοινή συνισταμένη την αγάπη όλων τους για την τέχνη των Comics.

[Δελτίο Τύπου] Έκθεση 2018

Αιγάλεω, 13 Φεβρουαρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η σχολή Aquarella είναι ένα εργαστήριο ζωγραφικής στο Αιγάλεω Αττικής. Από το 2010 που ιδρύθηκε παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής και comics σε παιδιά και εφήβους. Κάθε χρόνο

Πρόγραμμα Καλοκαιρινού Τμήματος

Η σχολή Aquarella διοργανώνει καλοκαιρινά μαθήματα εικαστικών στα πλαίσια του καλοκαιρινού τμήματος. Τα μαθήματα θα διαρκέσουν για τέσσερις εβδομάδες από 19 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2017, Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9π.μ. έως τις 2μ.μ. Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 2105908004, ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα στη διεύθυνση : https://goo.gl/forms/UgJ77Q6aOG7lGn8i1 ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ